Green Peel ®

Schrammek                    

  • Green Peel ® Classic sis.2 hoito käyntiä suosittelemme!  239 €

Yrttisyväkuorinta on yrtteihin perustuva erittäin tehokas ihon ylimpiä kerroksia kuoriva hoito. Sopii kasvoille ja vartalolle. Erinomainen apu akneen, aknearville ja vanhenevalle iholle sekä  selluliittiin ja raskausarpiin.

Hoitoon sisältyy 6 vrk:n tehokuuri kotikäyttöön. Tulethan ensimmäiseen hoitokertaan 15 min ennen hoidonalkua. Hoitopaketin lisäksi tulee hankkia tärkeät kotihoitotuotteet. Kotihoitotuotteiden hinta on 59 €

1. Hoitokerta sis. alkupuhdistus, lämpimät kompressit, yrttisyväkuorinta, hauteet, hoitovoide. Kesto 1h

2. Hoitokerta 5vrk kuluttua sis. alkupuhdistus, lämpimät kompressit, kasvohieronta,2 teho-naamiota,hoitovoide. Kesto 45min

  • Green Peel ® Energy 60 min                              130 €

Energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista. Hoitoon sisältyy 6 vrk:n tehokuuri kotikäyttöön.       

  • Green Peel ® Fresh Up n. 60 min                     105 €

Hellävarainen yrttihoito ihon virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän.         

  • Green Peel ® Glamour n. 30 min                     75 €

Glamour hoidolla saat säihkyvän ihon, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet.  Hoito ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä, sillä on suotuisa vaikutus aknen hoidossa ja se tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Täydellinen kuorinta ennen juhlaa! Antaa upeaa hehkua iholle. 

Jaa tämä sivu